Bamboo Rose tekent overeenkomst met Action NL over PLM- en inkoopplatform

BOSTON--()--Bamboo Rose heeft de Nederlandse winkelketen Action aangetrokken als klant van zijn platform voor product lifecycle management (PLM) en inkoop. Action is een snelgroeiende keten budgetwinkels in de non-foodsector, met bijna 35.000 werknemers en meer dan negenhonderd winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. Action heeft een gevarieerd aanbod van meer dan 6000 producten uit dertien categorieën tegen zeer lage prijzen.

“We waren onder de indruk van de retailexpertise bij Bamboo Rose, dat een heel andere aanpak van PLM en inkoop hanteert, met een focus op snelheid en digitalisering in de cloud”, zei Simon Hathway, directeur voor inkoop en merchandising van Action. “Bamboo Rose ondersteunt onze doorlopende internationale groei en draagt effectief bij aan de inkoop van verrassende producten voor de laagste prijzen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bamboo Rose
John Costello, 617-969-9192
bamboorose@corporateink.com

Contacts

Bamboo Rose
John Costello, 617-969-9192
bamboorose@corporateink.com