Kx Technology en het SETI Institute werken samen met NASA Frontier Development Lab aan toepassingen van kunstmatige intelligentie voor oplossing ruimtegerelateerde problemen

PALO ALTO, Calif.--()--Het SETI Institute heeft vandaag bekendgemaakt dat de internationale technologisch specialist First Derivatives plc (FD) met zijn technologie Kx deze zomer het NASA Frontier Development Lab (FDL) voorziet van analysecapaciteiten, in samenwerking met Lockheed Martin en IBM.

De teams van het FDL houden zich dit jaar bezig met drie zaken: bescherming van de planeet, grondstoffen in de ruimte en het weer in de ruimte. Het team Solar Storm onderzoekt of kunstmatige intelligentie, geavanceerde dataverwerking en tag-tools inzetbaar zijn om belangrijke ontdekkingen nuttig te maken voor de verdediging van onze planeet tegen asteroïden en zonnestorm, of grensverleggende exploratie voor de winning van water op de maan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For Kx Systems
Micky Izelaar
020 3837 3687
kxSystems@octopusgrp.com

Contacts

For Kx Systems
Micky Izelaar
020 3837 3687
kxSystems@octopusgrp.com