SIAE MICROELETTRONICA breidt microgolfnetwerk in Bahia uit voor COELBA, onderdeel van Neoenergia

MILAAN--()--COELBA, onderdeel van Neoenergia, biedt als een van de eerste nutsbedrijven van Latijns-Amerika een volledig digitaal distributiesysteem voor elektriciteit aan. In haar streven de levensstandaard in de deelstaat Bahia te verhogen, heeft COELBA besloten te investeren in een upgrade en uitbreiding van zijn backbone voor draadloze communicatie.

Het bestaande, heterogene netwerk bestaat uit satellietverbindingen en draadloze contactpunten met lage frequentie, tussen de 900MHz en 1,5Ghz. Omdat COELBA nieuwe locaties wilde verbinden en nieuwe services wil verplaatsen, heeft ze besloten te bouwen aan homogene, moderne en betrouwbare infrastructuur te bouwen.

De technologie van SIAE MICROELETTRONICA is uitverkozen voor de installatie van moderne, draadloze infrastructuur. Beschermde configuraties maximaliseren de betrouwbaarheid en een bandbreedte met grote capaciteit verbetert de prestaties binnen een enkel netwerkbeheersysteem.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SIAE MICROELETTRONICA
Media Contact:
Fabio Gavioli
marketing@siaemic.com

Contacts

SIAE MICROELETTRONICA
Media Contact:
Fabio Gavioli
marketing@siaemic.com