GA Telesis sluit nieuwe gedekte kredietfaciliteit van 225 miljoen dollar af met overschrijving en voordeligere voorwaarden

FORT LAUDERDALE, Fla.--()--Het luchtvaartbedrijf GA Telesis LLC heeft bekendgemaakt dat het een nieuwe, vijfjarige kredietfaciliteit van 225 miljoen dollar heeft afgesloten. De met activa gedekte faciliteit wordt verstrekt onder leiding van de ‘lead arrangers’ HSBC Securities USA en Fifth Third Bank. GA Telesis streefde aanvankelijk naar een nieuwe faciliteit van 200 miljoen dollar. Wegens de overweldigende interesse van nieuwe en reeds deelnemende banken, heeft het bedrijf de faciliteit uitgebreid en betere voorwaarden bedongen dan in de voorgaande kredietfaciliteit.

De kredietfaciliteit omvat zeven internationale, regio-overstijgende en regionale banken, onder leiding van HSBC Bank USA als administratief agent.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GA Telesis
Alvin Khoo, 954-676-3124
akhoo@gatelesis.com

Contacts

GA Telesis
Alvin Khoo, 954-676-3124
akhoo@gatelesis.com