KBI Biopharma verwerft Alliance Protein Laboratories, verruimt het vermogen van biofysische karakterisering

DURHAM, N.C.--()--KBI Biopharma, Inc. (KBI) heeft ingestemd met de overname van Alliance Protein Laboratories (Alliance) in San Diego, een toonaangevend analytisch dienstverlenend bedrijf dat gespecialiseerd is in biofysische karakterisering van biofarmaceutische producten. Alliance is opgericht in 1998 en is wereldwijd bekend om zijn expertise in de karakterisering van therapeutische eiwitten, peptiden, nucleĆÆnezuren en vaccins.

Alliance wordt erkend als vooraanstaand expert in analytische ultracentrifugatie (AUC), een essentiƫle technologie voor het bepalen van fysieke stabiliteit, associatiestatus, molecuulgewicht en kwantitatieve karakterisering van eiwitaggregaten.

Alliance is ook een pionier in het gebruik van biofysische methoden om aan te tonen dat de hogere orde structuur van biosimilar eiwitten en generieke peptide therapeutica vergelijkbaar is met het vernieuwende product. Alliance heeft sinds 2003 biosimilar ontwikkelaars ondersteund en heeft ervaring in een uitzonderlijk breed scala aan biosimilar doelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JSR Life Sciences & KBI Biopharma, Inc.
Missy Bindseil
mbindseil@jsrlifesciences.com

Contacts

JSR Life Sciences & KBI Biopharma, Inc.
Missy Bindseil
mbindseil@jsrlifesciences.com