IBC behandelt technologische mogelijkheden en bedreigingen met de start van het C-Tech Forum

LONDEN--()--IBC kondigt vandaag de lancering aan van het C-Tech Forum, een reeks exclusieve mini-evenementen op uitnodiging voor C-level executives binnen de media en omroepen, die over twee dagen wordt gehouden.

Het evenement faciliteert peer-to-peer discussies over de belangrijkste ontwikkelingen in de branche. Het evenement is ontworpen om na te denken over de veranderende aard van de media- en amusementsindustrie en convergerende markten.

De onderwerpen die bij dit inaugurale C-Tech Forum worden behandeld, zijn Cyber Security en de komst van 5G.

Met de snelle vooruitgang van OTT-diensten en digitale omroepen versnelt het risico op cyberbedreigingen en hacking. Het Cyber Security Forum brengt CTO’s, CIO’s, CIOS’s en CDO’s samen om een openhartig gesprek te hebben over wat de cyberoorlog inhoudt voor eigenaren van content en distributeurs en hoe ze kunnen anticiperen op de volgende cyberaanval.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IBC
Louise Wells, Bubble Communications
E: louisew@bubbleagency.com
T: +44-7718-985-252

Release Summary

IBC announces today the launch of the C-Tech Forum, a series of exclusive invitation-only micro events for C-level executives.

Contacts

IBC
Louise Wells, Bubble Communications
E: louisew@bubbleagency.com
T: +44-7718-985-252