Wipro publiceert ‘State of Cybersecurity Report 2017’

EAST BRUNSWICK, N.J. & BANGALORE, India--()--Wipro Limited (NYSE:WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een internationaal toonaangevende dienstverlener op vlak van IT, consulting en business process, heeft vandaag de lancering van zijn eerste ‘State of Cybersecurity Report, 2017’ aangekondigd. Dit rapport besteedt aandacht aan macro-, meso- en micro-trends in cyberveiligheid in 2016. Daarnaast laat het rapport zijn licht schijnen op aanstaande verschuivingen die toekomstige trends beïnvloeden.

Het ‘State of Cybersecurity Report, 2017’ is tot stand gekomen na interviews met CISO-teams van 139 organisaties in verscheidene sectoren. De enquête bestrijkt 11 landen in Noord-Amerika, Europa, Oost-Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Azië en onderzoekt trends in de huidige beveiligingspraktijk. Ook analyseert het rapport duizenden aanvalspogingen op beveiligingssystemen die Wipro’s Cyber Defence Centres in 2016 hebben geregistreerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wipro Limited
Purnima Burman
purnima.burman@wipro.com

Contacts

Wipro Limited
Purnima Burman
purnima.burman@wipro.com