Groupe ADP lanceert mondiale innovatiewedstrijd voor vliegveldervaring van de toekomst

PARIJS--()--Groupe ADP lanceert de internationale challenge “Play Your Airport“. Dit initiatief staat open voor iedereen en geeft studenten, ondernemingen, reizigers en werknemers de kans het vliegveld opnieuw uit te vinden. Dit alles met één gemeenschappelijk doel: de vliegveldervaring van de toekomst creëren.

“Door de diversiteit van alle gemeenschappen die samenkomen, is dit gewaagde project uniek in de luchthavensector. Het is een krachtig middel om de wereld af te speuren op zoek naar nieuwe, veelbelovende projecten die het huidige luchthavenmodel op revolutionaire wijze kunnen veranderen. Deze onderneming is ook bedoeld om intern en extern talent te ontdekken en personeelsleden met winnende inzendingen krijgen de kans op begeleiding voor ondernemerschap”, zei Edward Arkwright, vice-CEO van Groupe ADP.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Groupe ADP
Elise Hermant, +33 1 74 25 23 23
Medias and Reputation Department Manager

Contacts

Groupe ADP
Elise Hermant, +33 1 74 25 23 23
Medias and Reputation Department Manager