Sulzer Mixpac klaagt namaker F-system-inktpatronen aan en behaalt grote juridische overwinning

Sulzer’s F-system: Guangdong Higher Court prohibits further advertising or sale of Cohui cartridges in China. Image source: Sulzer Mixpac, may be used free of charge

HAAG, Zwitserland & SHANGHAI--()--Sulzer Mixpac Ltd. (Sulzer) heeft vandaag bekendgemaakt dat het juridische stappen heeft gezet om zijn producten te beschermen tegen namaak in China. Op 17 augustus 2015 diende Sulzer bij de rechtbank voor intellectueel eigendom in Ghuangzhou een aanklacht in tegen Dongguan Cohui Industry Material Co., Ltd. uit de provincie Guangdong wegens schendingen van Sulzers patentrechten door nagemaakte F-system-inktpatronen van Sulzer aan te bieden. Op 18 augustus 2016 oordeelde de rechtbank van Guangzhou in het voordeel van Sulzer en werd Cohui bevolen de producten niet langer te produceren, te verkopen of te koop aan te bieden. Daarnaast beval de rechtbank Cohui Sulzer een schadevergoeding te betalen voor de inbreuk. Op 10 oktober 2016 tekende Cohui beroep aan bij het Hof van Guangdong. Op 21 april 2017 velde het Hof van Guangdong een definitief oordeel uit over de zaak en vaardigde een permanent dwangbevel tegen Cohui. Het Hof kwam ook tot een definitieve schadevergoeding die Cohui moet betalen. Het permanente dwangbevel verbiedt Cohou de cartridges te promoten, verkopen of te koop aan te bieden in China.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sulzer Mixpac Ltd
Gerald Fleisch
Head of Marketing
Tel: 011 41 (0)81 772 2164
gerald.fleisch@sulzer.com

Contacts

Sulzer Mixpac Ltd
Gerald Fleisch
Head of Marketing
Tel: 011 41 (0)81 772 2164
gerald.fleisch@sulzer.com