Westinghouse introduceert EnCore, accident-bestendige kernbrandstof

BRASELTON, Ga.--()--Westinghouse Electric Company heeft vandaag zijn accident-bestendige kernbrandstof EnCore TM Fuel formeel gepresenteerd. Dat maakte het bedrijf bekend op zijn Fuel Users’ Group Meeting, die wordt bezocht door afnemers van kernbrandstof uit alle delen van de wereld.

Westinghouse streeft met felheid de voordelen van accident-bestendige brandstof voor onze klanten na”, zei Michele DeWitt, senior vicepresident van de afdeling Kernbrandstof. “Als belangrijkste leverancier van kernbrandstof en onderdelen beschikt Westinghouse over een partnernetwerk van wereldklasse voor onderzoek, ontwerp en productie. We zetten de breedte en diepte van onze eigen middelen, gunningen van het Amerikaanse ministerie van Energie en financiering uit de nutssector in ten behoeve van samenwerkingen met gerenommeerde partners uit de sector, zodat we EnCore Fuel in een intensief en versneld tijdschema op de markt kunnen zetten. We lopen op schema voor de productie van de eerste teststaven van EnCore Fuel in 2018. De eerste tests met de plaatsing van een brandstofbundel staan gepland in 2022.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westinghouse Electric Company
Sarah Cassella, +1 412-374-4744
Manager, External Communications
Email: cassels@westinghouse.com

Contacts

Westinghouse Electric Company
Sarah Cassella, +1 412-374-4744
Manager, External Communications
Email: cassels@westinghouse.com