Edgewater Networks en Mitel partner certificeren de 6800 Series SIP telefoons in het QuickConnect Interoperability Lab van Edgewater Networks

SAN JOSE, Calif.--()--Edgewater Networks, de leider in Network Edge Orchestration, heeft vandaag aangekondigd dat de Mitel 6800 Series SIP telefoons met hun portfolio van EdgeMarc Intelligent Edges gecertificeerd is. De certificering werd uitgevoerd in het QuickConnect Interoperability Lab van Edgewater Networks met Mitel telefoonmodellen 6863i, 6865i, 6867i, 6869i en 6873i en Edgewater Networks EdgeMarc Intelligent Edges en EdgeView Service Control Center. De resultaten zijn gedocumenteerd in een Edgewater Networks configuratiegids voor makkelijke implementatie en integratie.

“De certificering van onze 6800 Series SIP telefoons in het QuickConnect Lab van Edgewater Networks betekent dat serviceproviders die onze Mitel telefoons met Intelligent Edges van Edgewater Networks in gebruik nemen, snel en naadloos kunnen profiteren van onze gedeelde oplossingen met minder uitvaltijd”, zei Al Hurren, VP van Research & Development bij Mitel. “De QuickConnect Interoperability Lab certificering geeft onze klanten ook geoptimaliseerde gesprekskwaliteit via centraal en proactief beheer van alle eindpunten.”

Mitel 6800 SIP bureautelefoons zijn ontwikkeld met ingebouwd HD wideband geluid, een verbeterde luidspreker en geavanceerde geluidsverwerking. De telefoons produceren scherper geluid en helderdere geluidsopvang, waardoor alle deelnemers informatieve en boeiende gesprekken over IP-netwerken kunnen hebben. Deze hoogtechnologische geluidskwaliteit is een perfecte aanvulling op de geavanceerde vaardigheden van Intelligent Edges. Wanneer het gecombineerd wordt met de geavanceerde kwaliteitscontrole vaardigheden van het Network Edge Orchestration-platform van Edgewater Networks, produceren de Mitel 6800 SIP bureautelefoons een superieure geluidskwaliteit die niet gehinderd wordt door uitval of storingen.

“Het certificeringsproces helpt serviceproviders en eindgebruikers om met vertrouwen gebruik te maken van de gedeelde Edgewater Networks en Mitel oplossing”, zegt Jennifer Kidd, VP van Business Development en hoofd van het QuickConnect Interoperability Lab voor Edgewater Networks. “Het QuickConnect certificeringsproces zorgt voor blijvende interoperabiliteit tussen Edgewater Networks Intelligent Edges en de Mitel 6800 Series SIP telefoons, en de QuickConnect configuratiegids biedt stap voor stap instructies over hoe gecertificeerde producten moeten worden geconfigureerd om naadloos te werken met Intelligent Edge.”

Intelligent Edges zijn een erg belangrijk onderdeel van het Network Edge Orchestration-platform van Edgewater Networks. IP-eindpunten, zoals de 6800 series telefoons van Mitel, worden rechtstreeks verbonden met EdgeMarc Intelligent Edges, waardoor providers de service kunnen controleren, monitoren en verlenen via het op cloud gebaseerde EdgeView Service Control Center. Network Edge Orchestration geeft serviceproviders de mogelijkheid om continue monitoring en analyses uit te voeren op SIP Trunking en Hosted PBX implementaties van eindgebruikers, hulpmiddelen te bieden om cyberaanvallen te detecteren en voorkomen en proactief kwaliteitsproblemen met diensten op te lossen, waardoor verstoringen van de dagelijkse activiteiten van klanten geëlimineerd worden.

Over Mitel

Een globale marktleider in bedrijfscommunicaties die meer dan twee miljard bedrijfsverbindingen aandrijft, Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) helpt bedrijven en serviceproviders om verbindingen te maken, samen te werken en innovatieve diensten aan hun klanten te bieden. Onze innovatie en communicatie-experts bedienen meer dan 60 miljoen bedrijfsgebruikers in meer dan 100 landen. Ga voor meer informatie naar www.mitel.com en volg ons op Twitter @Mitel.

Mitel is het geregistreerde handelsmerk van Mitel Networks Corporation.

Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Over Edgewater Networks, Inc.

Edgewater Networks, opgericht in oktober 2002, is een marktleider op het gebied van het faciliteren van op IP-gebaseerde spraak-, video- en gegevensdiensten. Serviceproviders en bedrijven van elke omvang maken gebruik van oplossingen van Edgewater Networks om configuraties op klantlocaties te vereenvoudigen voor snelle en soepele installatie, de marktintroductietijd te verkorten en snel rendement te leveren op geïnvesteerd vermogen. Het bedrijf helpt klanten intelligentie te leveren aan de rand van het netwerk met het Network Edge Orchestration-platform. Dit omvat onder meer het EdgeView Service Control Center, EdgeMarc Intelligent Edges en het QuickConnect Interoperability Lab. Bezoek voor meer informatie www.edgewaternetworks.com of volg ons op Twitter via @ewn_inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mitel
Camille Beasley, 469-212-0433
Media – Americas
camille.beasley@mitel.com
of
Edgewater Networks:
John Macario
SVP van Marketing en Strategy
jmacario@edgewaternetworks.com

Contacts

Mitel
Camille Beasley, 469-212-0433
Media – Americas
camille.beasley@mitel.com
of
Edgewater Networks:
John Macario
SVP van Marketing en Strategy
jmacario@edgewaternetworks.com