Rimini Street wint Asia-Pacific Stevie Award 2017 voor Innovatie Klantenservice

Rimini Street continues to gain worldwide recognition for client service and industry leadership with its 10th Stevie® Award win this year. (Photo: Business Wire)

LAS VEGAS--()--Rimini Street, Inc., een mondiale provider van zakelijke softwareservices en de belangrijkste onafhankelijke verlener van ondersteunende diensten voor Oracle- en SAP-producten, heeft de prestigieuze Stevie Award gewonnen in de categorie Innovatie van Klantenservicemanagement, Planning en Praktijk van de Asia-Pacific Stevie Awards 2017. Het is de tiende Stevie Award die het bedrijf dit jaar heeft gewonnen. Rimini Street won eerder dit jaar onder meer Stevie Awards in de categorieën Innovatiefste Techbedrijf van het Jaar (Most Innovative Tech Company of the Year) van de American Business Awards SM 2017 en Klantenservice van het Jaar (Customer Service Department of the Year) op de Stevie Awards for Sales & Customer Service 2017.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925 523-8414
mmcglocklin@riministreet.com

Contacts

Rimini Street, Inc.
Michelle McGlocklin, +1 925 523-8414
mmcglocklin@riministreet.com