Keio Plaza Hotel Tokyo biedt belevenissen in vrijetijdskimono (Yukata) aan

Een rijkere culturele belevenis voor buitenlandse gasten

Starting June 13th, Keio Plaza Hotel Tokyo will allow guests to experience the comfort and style of wearing "yukata", Japan's casual kimono, for a day. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo, een van de meest prestigieuze internationale hotels van Japan in Tokio, werkt vanaf 13 juni 2017 samen met JTB Japan Travel Corp. en Keio Department Store Co., Ltd. aan het “Easy Kimono (Yukata) Experience Plan”. Dit project maakt deel uit van het “Sunrise Tour Plan” van JTB Group, gericht op buitenlandse bezoekers. Hotelpersoneel biedt Japanse yukata (een vrijetijdskimono) te huur aan en helpt gasten foto’s te nemen in het hotel. Daarna hebben gasten de gelegenheid hun yukata te dragen naar verscheidene bestemmingen buiten ons hotel. Deze service is in het leven geroepen om gasten tegemoet te komen in hun wens de Japanse cultuur te ervaren. Dit is een van de vele belevenissen die het hotel aanbiedt, zoals een Japanse bruiloftsceremonie in kimono, een theeceremonie en andere evenementen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp