A Tommy Hilfiger bejelentette, hogy a The Chainsmokers tagjai lesznek a Tommy Hilfiger férfiruha-kollekciójának globális márkanagykövetei

2017 őszétől kezdve a nemzetközi hírű amerikai zenész/producer duó, a The Chainsmokers tagjai lesznek a 'Tommy Hilfiger' férfiruháinak globális márkanagykövetei.

Alex Pall and Andrew Taggart of The Chainsmokers

AMSZTERDAM--()--A PVH Corp. [NYSE:PVH] tulajdonában lévő Tommy Hilfiger bejelentette, hogy 2017 őszétől Alex Pall és Andrew (Drew) Taggart - a nemzetközi popvilágban a The Chainsmokers néven ismert, közkedvelt duó tagjai - lesznek a Tommy Hilfiger férfiruha-termékcsaládjának (köztük a Hilfiger Edition, a Tommy Hilfiger Tailored és a Tommy Hilfiger sportruházat) globális márkanagykövetei. A Grammy-nyertes páros modern, fiatalos dinamizmusával új színt hoz a 30-évre visszanyúló hagyományokkal rendelkező márka nemzetközi férfiruha-kollekciójába.

"A The Chainsmokers központi szereplője a mai popzenei életnek, és a csapat zenéjét világszerte kedveli a fiatal közönség" - magyarázta Tommy Hilfiger. "Jómagam csak csodálattal tudok adózni annak, ahogyan rátaláltak egy piaci résre, és kialakították azt a sajátos, egyedi stílust, amely az indie, a pop, a dance és a hip-hop ötvözete. Alex és Drew tökéletes, igazi képviselői a Tommy Hilfiger márkaimázsának és a Tommy Hilfiger életérzésnek - tehetségüknek, optimizmusuknak, zenéjük egyedi hangzásának és könnyed, keresetlen stílusuknak köszönhetően kiemelkedő helyet foglalnak el a zenei életben. Rendkívül izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk velük egy új terepen, a divat világában."

"Tommy úttörő hozzáállása, amellyel egybeolvasztja a divatot és zenét, mindig is meghatározó eleme volt a Hilfiger férfiruha-kollekcióknak" - fejtette ki Daniel Grieder, a Tommy Hilfiger Global és a PVH Europe vezérigazgatója. "Együttműködésünk a The Chainsmokers-zel tükrözi a vállalat stratégiai elkötelezettségét az iránt, hogy a Tommy Hilfiger vásárlók következő generációja számára izgalmas kollekciókat, exkluzív vásárlási élményt nyújtsunk és ugyanakkor biztosítsuk az online vásárlás kínálta kényelmet is. A férfiruha-kategória továbbra is kulcsfontosságú terület számunkra, és célunk, hogy kiaknázzuk a Tommy Hilfiger márkában rejlő lehetőségeket a világ minden régiójában."

A 2012-ben megalakult The Chainsmokers ez idáig több mint 10 millió kislemezt adott el, és jelenleg a harmadik legtöbbet streamelt együttes a világon. 2017-ben duó a Daya közreműködésével készült "Don't Let Me Down" című dalával elnyerte a Legjobb dance zenei felvételért járó Grammy-díjat, és a Halsey-vel közösen készített "Closer" című kislemezükért a Billboard zenei díjátadó gálán, a Billboard Music Awards-on az Év legjobb együttműködése díjat kapta. Ez volt ugyanakkor az első dalszöveg videó, amely túllépte a mérföldkőnek számító egymilliárdos nézettséget a YouTube videómegosztó oldalon.

"Tommy Hilfigerhez hasonlóan mi is mindig hittünk az egyéniség erejében és a hagyományoktól való elszakadásban" - nyilatkozta a The Chainsmokers duó. "Tommy úttörő munkája kikövezte az utat a divatipar és a zenei ágazat együttműködése előtt, és nagy izgalommal várjuk, hogy egy olyan márkával dolgozhassunk együtt, amely a sajátunkhoz rendkívül hasonló művészi hozzáállással rendelkezik, és osztozik velünk abban a törekvésünkben is, hogy emlékezetes élményeket nyújtsunk a rajongóknak."

A kampányfotókat Lachlan Bailey készítette San Franciscóban, és exkluzív videóelőzetesek is készültek a The Chainsmokers által kifejezetten erre a célra készített zenei aláfestéssel. A férfiruha-kollekció 2017 őszén induló globális, integrált kampányának részeként hirdetések jelennek meg a nyomtatott sajtóban, az Interneten és kültéri reklámhordozókon, valamint megrendezésre kerülnek különféle programok, akciók és a vevők számára különleges élményt nyújtó események is, amelyek célja, hogy a márka popkultúrára vonatkozó egyedi perspektíváját világszerte megismertesse a vásárlókkal. A Tommy Hilfiger férfiruha-kollekciót népszerűsítő kampánya a márka nőiruha-kollekcióját reklámozó, a globális márkanagykövet amerikai szupermodell, Gigi Hadid közreműködésével készült hirdetésekkel párhuzamosan zajlik majd.

A 2017. évi őszi Tommy Hilfiger férfiruha-kollekció a 90-es éveket idézi, a hagyományos darabokat azonban friss, új megfogalmazásban kínálja, tükrözve az évtizedre jellemző lázadó életérzést. A Tommy Hilfiger férfiruha-kollekció darabjai szerte a világon megvásárolhatók a Tommy Hilfiger üzletekben, egyes nagykereskedő partnereken keresztül, valamint online a tommy.com internetes címen.

Hilfiger mindig is rendkívül fogékony volt a zene iránt, amely folyamatos inspirációként szolgált számára karrierje során, így az évek múlásával a márka és a zeneipar közt szoros kapcsolatok jöttek létre. A 90-es években Hilfiger volt az egyik első divattervező, aki hírességek közreműködésével kezdte népszerűsíteni kreációit, és úttörő szerepet játszva elsőként tervezett ruhákat olyan fiatal művészek számára, mint Aaliyah, Mark Ronson és Usher; illetve szponzorálta például Britney Spears és Lenny Kravitz turnéit, és reklámpampányainak hirdetéseiben olyan zenészeket szerepeltetett, mint David Bowie és Beyoncé. Tommy Hilfiger volt a szponzora például a Rolling Stones rendkívül sikeres 1999-es "No Security" turnéjának, amely során a banda akkor évtizedek óta először újra nagy sportarénákban lépett fel. Tommy Hilfiger azóta is számos legendás férfi és női zenésszel és előadóval dolgozott együtt, többek közt például Wyclef Jeannel, John Legenddel és Alicia Keys-zel.

Amit a Tommy Hilfigerről tudni kell…

A Tommy Hilfiger, amelynek portfóliójában olyan márkák szerepelnek, mint a Tommy Hilfiger és a Hilfiger Denim, a világ egyik legismertebb és legelismertebb, prémiumkategóriás, ún. lifestyle (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) ruházati cikkeket tervező és forgalmazó cége. A vállalat magas minőségű, egyedi szabású férfiruházatot és sportruházatot, női ruhakollekciókat és sportruházatot, gyermekruhákat, denim kollekciókat, fehérneműket (ideértve köntösöket, hálóruhákat és szabadidőruházatot), lábbeliket és kiegészítőket tervez és forgalmaz. Válogatott licenctulajdonosain keresztül a Tommy Hilfiger kiegészítő termékeket is kínál, például szemüvegeket, karórákat, illatszereket, speciális sportruházatot (golf), fürdőruhákat, zoknikat, kisebb bőrárukat, lakberendezési cikkeket és bőröndöket/utazótáskákat. A Hilfiger Denim termékcsaládban megtalálható a farmerruházat, férfi és női lábbelik, kiegészítők és illatszerek. A Tommy Hilfiger és Hilfiger Denim márkanévvel forgalmazott árukat a vásárlók szerte a világon megvásárolhatják a kiterjedt Tommy Hilfiger és Hilfiger Denim üzlethálózat egységeiben, a vezető szaküzletekben és áruházakban, egyes online kiskereskedőktől, valamnt a tommy.com internetes címen.

Amit a PVH Corp.-ról tudni kell…

A PVH működése során számos sikeres, az amerikai divat hagyományaira építő márkát és vállalkozást hívott életre, melynek eredményeként mára a világ egyik legnagyobb ruhaipari vállalatává vált. Cégünk több mint 35000 társvállalata több mint 40 országban összesen mintegy 8 milliárd USA dollár összegű bevételt ért el. A társaság tulajdonát képezik olyan ikonikus márkák, min a CALVIN KLEIN, a Tommy Hilfiger, a Van Heusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's és az Olga, mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmazunk.

*A Speedo márka a Speedo International, Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
Tommy Hilfiger
Virginia Ritchie
Virginiaritchie@tommy.com

Contacts

Kapcsolat:
Tommy Hilfiger
Virginia Ritchie
Virginiaritchie@tommy.com