CeleritiFinTech kondigt hackathon met Celeriti API’s met iValley Innovation Center aan

NEW YORK--()--CeleritiFinTech onthult zijn Celeriti API’s: application programming interfaces die kernsystemen van banken eenvoudig gegevens laten delen met applicaties in uiteenlopende computeromgevingen. Deze oplossing levert wendbare ontwikkelingsmogelijkheden voor fundamentele moderniseringsprojecten, waardoor organisatie de mogelijkheid hebben snel, effectief en voordelig de wensen van het zakenleven te vervullen zonder langdurige en kostbare upgrades of risicovolle vervanging centrale platforms.

Tegenwoordig werken veel organisaties in een verdeelde IT-omgeving – ze steunen op een mix van traditionele systemen en datacenters naast digitale of cloud-systemen. Nu de kloof tussen deze systemen groter groeit, en de verbindende layers steeds duurder in het onderhoud worden, zijn organisaties genoodzaakt een effectieve routekaart voor modernisering uit te stippelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CeleritiFinTech
Michael Clark, 732-605-1399

Contacts

CeleritiFinTech
Michael Clark, 732-605-1399