Dimension Data introduceert endpoint lifecycle management services

Internationale leverancier van IT-services en -oplossingen gaat organisaties helpen bij het versnellen van de implementatie van enterprise mobility via de oprichting van een Apple-practise en managed mobility services voor iOS.

"Our clients need a strategic approach to mobility that merges the world’s best user experience through Apple devices with full enterprise capabilities" Joe Manuele, Dimension Data Group Executive - CX and Collaboration (Photo: Dimension Data)

BARNEVELD, Netherlands--()--Dimension Data heeft vandaag een reeks endpoint lifecycle management services en een specifieke Apple-practise geïntroduceerd om bedrijven te helpen in het leveren van een mobiele ervaring voor apps, telefonie en samenwerking op iOS-apparaten die overal en altijd beschikbaar is.

Door gebruik te maken van de wereldwijde aanwezigheid van Dimension Data vereenvoudigt de nieuwe dienst de veilige implementatie en het beheer van iOS-apparaten verspreid over de hele wereld, zodat gebruikers naadloos toegang hebben tot bedrijfsapps en -gegevens op devices zoals de Mac, iPad, iPhone en Apple Watch. De services omvatten configuratie, beheer, ondersteuning en beveiliging. Bedrijven kunnen profiteren van hoogwaardige ondersteuning vanaf de installatie tot het einde van de lifecycle van het product, zodat ze kunnen voldoen aan hun corporate compliance-vereisten.

Dimension Data gaat ook een speciale Apple-practise opzetten, gericht op het leveren van strategische adviezen, implementatie, volledig beheer en ondersteuning van een breed scala van zakelijke oplossingen, zoals oplossingen voor video en samenwerking van Cisco op iOS. Apple en Cisco werken al samen om de werking van iOS-apparaten en -apps in Cisco-netwerken te optimaliseren.

“We weten dat onze klanten behoefte hebben aan een strategische benadering van mobiliteit – een benadering die 's werelds beste gebruikersbeleving op apparaten van Apple koppelt aan volledige zakelijke functionaliteit”, aldus Joe Manuele, Group Executive van Customer Experience en Collaboration bij Dimension Data. “Als global systems integration partner van Apple leveren we services en speciale voorzieningen die bedrijven bevrijden van de complexiteit van integratie en beheer, zodat ze zich kunnen concentreren op hun zakelijke activiteiten en het volledige potentieel van de mobiele onderneming kunnen realiseren.”

De speciale Dimension Data Apple-practise omvat een wereldwijd team van netwerk- en systeemengineers, klantenservice- en ondersteuningsteams, met volledige begeleiding en ondersteuning door experts van Apple.

De andere enterprise mobility services van Dimension Data omvatten resale, configuratie, provisioning, logistiek en helpdeskondersteuning. Daarnaast wordt doorlopend device-management geboden voor een breed scala van functies – van applicatie-provisioning en rapportage tot hardware-reparaties en mobiliteitsanalyse.

Dimension Data opent tevens een Center of Excellence (CoE) in de VS, opgezet om Apple-producten in het voetlicht te zetten en oplossingen van Apple en Cisco te demonstreren, maar ook om te laten zien hoe Apple-producten kunnen worden beheerd en onderhouden met behulp van de oplossingen voor endpoint lifecycle management van Dimension Data. In het kader van een gefaseerde wereldwijde uitrol zullen nog andere CoE-locaties worden geopend.

- Einde -

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dimension Data Nederland
Erik Bakker, T: 0342 402 546
E: erik.bakker@dimensiondata.com

Contacts

Dimension Data Nederland
Erik Bakker, T: 0342 402 546
E: erik.bakker@dimensiondata.com