Superior Industries kondigt uitgifte aan van obligaties ter waarde van € 250 miljoen

SOUTHFIELD, Michigan.--()--Superior Industries International, Inc. (“Superior”) (NYSE:SUP), een van de grootste producenten van aluminium velgen aan klanten in de auto-industrie in Noord-Amerika en Europa, heeft vandaag bekend gemaakt dat het van plan is om 6.00% senior obligaties uit te geven met een totale waarde van € 250 miljoen met een looptijd tot 2025 (de “Obligaties”) in een aanbod dat is vrijgesteld van de registratievereisten van de Securities Act van 1933. De obligaties zullen algemeen ongedekt zijn en gegarandeerd worden, met bepaalde uitzonderingen, door de bestaande en toekomstige dochterondernemingen van Superior.

Het bedrijf heeft de originele omvang van de uitgifte met € 10 miljoen verhoogd en wil de netto-opbrengst van de uitgifte van de Obligaties gebruiken voor het terugbetalen van alle uitstaande bedragen onder de overbruggingslening van $ 240 miljoen, die was aangegaan met de aankoop van uitstaande aandelen van UNIWHEELS AG. Het resterende deel van de opbrengst zal worden gebruikt voor de terugbetaling van een deel van de bestaande leenfaciliteit.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of verzoek tot aankoop van aandelen. De obligaties en gerelateerde garanties worden alleen aangeboden aan gekwalificeerde institutionele beleggers in relatie met de vrijstelling van de registratie zoals omschreven in Rule 144A van de Securities Act, en buiten de Verenigde Staten aan niet-Amerikaanse personen in relatie met de vrijstelling van registratie zoals omschreven in de Regulation S onder de Securities Act. De obligaties en de gerelateerde garanties zijn niet geregistreerd onder de Securities Act, of de wetgeving voor effecten in een staat of andere jurisdictie, en mogen wellicht niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten zonder registratie of een toepasselijke vrijstelling van de Securities Act en toepasselijke wetgeving voor effecten in een staat of het buitenland of 'blue sky laws'.

Over Superior Industries

Superior is een van de grootste wereldwijde leveranciers van aluminium velgen aan klanten in de auto-industrie in Noord-Amerika en Europa. Superior werkt samen met zijn klanten om een grote verscheidenheid aan innovatieve en hoogwaardige producten op de markt te brengen. Superior onderhoudt ook toonaangevende Europese merken als ATS, RIAL, ALUTEC en ANZIO. Superior, dat zijn hoofdvestiging heeft in Southfield, Michigan, is genoteerd aan de beurs van New York en maakt deel uit van de Standard & Poor’s Small Cap 600 en Russell 2000 indexen. Ga voor meer informatie naar www.supind.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Superior Investor Relations:
Troy Ford
(248) 234-7104
www.supind.com
of
Clermont Partners
Victoria Sivrais
(312) 690-6004
vsivrais@clermontpartners.com

Contacts

Superior Investor Relations:
Troy Ford
(248) 234-7104
www.supind.com
of
Clermont Partners
Victoria Sivrais
(312) 690-6004
vsivrais@clermontpartners.com