Ascend Performance Materials geeft presentatie over elektrisch neutrale materialen met Vydyne® op Performance Polyamides in Keulen

HOUSTON--()--Ascend Performance Materials, de grootste producent van het kunsthars PA66, geeft op de conferentie Performance Polyamides 2017 een presentatie over hittestabiele en elektrisch neutrale samenstellingen met nylon 6,6.

De presentatie, getiteld “Heat-stable and electrically-neutral PA66 compounds for sensors and connectors used in harsh environments”, gaat over de productlijn Vydyne® J van Ascend. Samenstellingen uit Vydyne J zijn elektrisch neutraal en hittestabiel. Ze zorgen voor een betere doorstroming bij het gietproces en verhogen de productiviteit, maar hebben ook sterke diëlektrische eigenschappen en zijn ruimtelijk stabiel bij kleine toepassingen, zoals connectors en andere complexe onderdelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ascend Performance Materials
Osama Khalifa, +1 832-963-1347
okhali@ascendmaterials.com

Contacts

Ascend Performance Materials
Osama Khalifa, +1 832-963-1347
okhali@ascendmaterials.com