YuppTV werkt samen met grote Indiase filmproducent Yash Raj Films voor topfilms in Hindi op YuppFlix

NEW DELHI--()--‘s Werelds grootste over-the-topspeler van Zuid-Indiase content, YuppTV, kondigt zijn samenwerking aan met een van de belangrijkste Indiase productiemaatschappijen, Yash Raj Films. In het kader van deze samenwerking biedt YuppTV via zijn on-demand-service populaire films in het Hindi aan die zijn geproduceerd door Yash Raj Films. Daarbij zijn de nieuwste populaire titels van Yash Raj Films inbegrepen, zoals Sultan, Fan, Befikre en Dhoom:3. Deze producties zijn in India beschikbaar binnen het TVOD-model en buiten India binnen het SVOD/TVOD-model.

Uday Reddy, oprichter en ceo van YuppTV, zei in een reactie: “We zijn blij de samenwerking met Yash Raj Films bekend te mogen maken en onze gebruikers een prikkelende collectie nieuwe films aan te bieden die onder hun vlag zijn gemaakt. Bij YuppTV zijn we gemotiveerd om onze expatgemeenschap het meeslependste entertainment aan te bieden. Deze krachtenbundeling is een nieuwe stap in die richting. Ik ben ervan overtuigd dat ons internationale publiek blij zal zijn met de nieuwste toevoegingen aan YuppTV. Daarnaast blijven we YuppFlix uitbreiden met films waar lang naar wordt uitgekeken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, +91 40 23555055

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, +91 40 23555055