Merk LYCRA® promoot zijn 'Innovative Attitude' in nieuwe campagne

Het originele elastaan biedt klanten nieuwe virtuele hangtags om online verkoop te bevorderen

© INVISTA. LYCRA®, the fibre with an Innovative Attitude

GENÈVE--()--Het merk LYCRA® bevestigt zijn leiderspositie in het zwem- en lingeriesegment met een nieuwe campagne gericht op fabrieken. 'Innovative Attitude' promoot het unieke portfolio van speciale vezels van het originele elastaanmerk die zorgen voor uitzonderlijk comfort, pasvorm en bewegingsvrijheid voor nauwsluitende toepassingen zoals binnenkleding, badkleding en athleisure.

INVISTA, eigenaar van het merk LYCRA®, heeft bijna 1.000 toegekende Amerikaanse octrooien in handen voor haar unieke technische aanbiedingen en bezit overeenkomende octrooien in bijna alle landen waar het bedrijf aanwezig is. Geen andere fabrikant van vezels kan in de buurt komen van het uitgebreide assortiment gespecialiseerde vezeloplossingen van het merk die speciaal voor deze segmenten zijn ontworpen, het vermogen om haar claims krachtig te ondersteunen dankzij de grondige testen of haar 90% wereldwijde merkbewustzijn.

De 'Innovative Attitude' van het merk LYCRA® gaat verder dan de vezels naar alle gebieden van het bedrijf, inclusief de marketingsteun die het aan klanten biedt. “Onze laatste innovatie is een virtuele hangtag die op de website van een retailer ondergebracht wordt. Het is ontworpen om de conversiepercentages van de winkel te verhogen door de consumenten te informeren over de unieke voordelen van LYCRA®-vezel,” aldus Bob Kirkwood, Executive Vice President, INVISTA Apparel & Advanced Textiles. “De virtuele hangtag maakt van elke vermelding van het LYCRA®-merk een interactieve contentlaag die gericht is op de bevordering van de verkoop.” De nieuwe hangtag is gratis beschikbaar voor klanten in vijf verschillende talen.

Klik hier voor meer informatie over gratis virtuele hangtags of om ze toe te voegen aan uw website.

Klik hier voor meer informatie over een handmatig geselecteerd portfolio van LYCRA®-vezelinnovaties die perfect zijn voor intieme kleding, zwemkleding of athleisure.

# # #

Over LYCRA®-vezel

LYCRA® is geen stof of een categorie stretchkleding, maar de oorspronkelijke merknaam elastaanvezel. Al bijna 60 jaar worden de vezels van het merk LYCRA® gecombineerd met andere natuurlijke en synthetische vezels om te zorgen voor comfort, pasvorm en bewegingsvrijheid voor alle soorten kleding.

LYCRA®-vezel is een geregistreerd handelsmerk van INVISTA, een van 's werelds grootste geïntegreerde polymeer- en vezelbedrijven. Meer informatie op www.connect.LYCRA.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Informatie en afbeeldingen voor de pers:
Bright Light PR UK
Bethany Hermon, +44 207 384 6111
e-mail: beth@brightlightpr.co.uk

Contacts

Informatie en afbeeldingen voor de pers:
Bright Light PR UK
Bethany Hermon, +44 207 384 6111
e-mail: beth@brightlightpr.co.uk