Edgewater Networks maakt de lancering bekend van de EdgeMarc 2900-serie

SAN JOSE, Calif.--()--Edgewater Networks, de marktleider op het gebied van Network Edge Orchestration, heeft bekendgemaakt dat de EdgeMarc 2900 Intelligent Edge-apparaten nu verkrijgbaar zijn. De EdgeMarc 2900-serie stelt ondernemingen en serviceproviders in staat om hun SIP Trunking- en Unified Communications-implementaties toekomstbestendig te maken, door het aanbieden van een zeer flexibel, schaalbaar en veilig platform voor het leveren van diensten en doorlopend servicekwaliteitsbeheer.

De EdgeMarc 2900e biedt dubbele ethernet- en optische WAN-verbindingen ter uitbreiding van de capaciteiten van het Network Edge Orchestration-platform van Edgewater Networks, tevens afgestemd op de SD-WAN-oplossing van Edgewater Networks. De EdgeMarc 2900e ondersteunt WAN-verbindingen tot 1 Gbps en kan worden gebruikt voor mkb-toepassingen of middensegmentimplementaties tot maximaal 300 gelijktijdige gesprekken. “Met trots maken wij de verkrijgbaarheid bekend van de eerste Intelligent Edge in onze EdgeMarc 2900-serie die serviceproviders in staat stelt om geoptimaliseerde VoIP-oplossingen te leveren voor vrijwel elke gebruikscasus op de markt”, aldus Chris Kolstad, VP Productbeheer van Edgewater Networks. “De inherente flexibiliteit en kracht van de EdgeMarc 2900 maken implementaties mogelijk van mkb-omgevingen met slechts vijf zitplaatsen tot aan ondernemingsomgevingen met duizenden zitplaatsen.”

Toekomstige Intelligent Edge-producten zijn onder meer de EdgeMarc 2900a en de EdgeMarc 2900POE. Met de EdgeMarc 2900a wordt er ondersteuning toegevoegd voor inkomende en uitgaande analoge lijnen (FXO/FXS) voor toepassingen zoals PSTN fail-over, fax, en overhead-paging. De EdgeMarc 2900POE integreert beheerde POE-poorten en biedt op die manier een alles-in-één-oplossing voor kleine kantoorimplementaties.

Het EdgeMarc 2900-platform is tevens verkrijgbaar als onderdeel van het op Cloud2Edge Complete SaaS gebaseerde serviceleveringsmodel van Edgewater Networks. Cloud2Edge Complete biedt de volledige functionaliteit van het EdgeView Service Control Center, gebundelde softwarelicenties voor gelijktijdige gesprekken en technische ondersteuning en onderhoud. Dit verlaagt de instapdrempel voor een groot aantal klanten, want volledige investering vooraf wordt vervangen door een maandabonnementaanbod. Cloud2Edge Complete is een kosteneffectieve en efficiënte manier om gebruik te maken van de producten en diensten van Edgewater Networks.

Over Edgewater Networks, Inc.

Edgewater Networks, opgericht in oktober 2002, is een koploper wat betreft het faciliteren van op IP-gebaseerde spraak-, video- en gegevensdiensten. Serviceproviders en bedrijven van elke omvang maken gebruik van oplossingen van Edgewater Networks om configuraties op klantlocaties te vereenvoudigen voor snelle en soepele installatie, de marktintroductietijd te verkorten en snel rendement te leveren op geïnvesteerd vermogen. Het bedrijf helpt klanten intelligentie te leveren aan de rand van het netwerk met het Network Edge Orchestration-platform. Dit omvat onder meer het EdgeView Service Control Center, EdgeMarc Intelligent Edges en het QuickConnect Interoperability Lab. Bezoek voor meer informatie www.edgewaternetworks.com of volg ons op Twitter via @ewn_inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edgewater Networks
John Macario
SVP Marketing en Strategie
jmacario@edgewaternetworks.com

Contacts

Edgewater Networks
John Macario
SVP Marketing en Strategie
jmacario@edgewaternetworks.com