Masimo en Mdoloris sluiten Masimo Open Connect™-overeenkomst voor toezicht- en connectiviteitshub Root®

IRVINE, Calif. & LILLE, Frankrijk--()--Masimo (NASDAQ: MASI) en Mdoloris Medical Systems hebben vandaag het samenwerkingsproject Masimo Open Connect™ (MOC) aangekondigd. De samenwerking is toegespitst op Root®, een hub voor patiënttoezicht en connectiviteit met een open architectuur. Mdoloris ontwikkelt en vermarkt zijn technologie Analgesia Nociception Index (ANI ®) voor Root.

Naar verwachting verhelpt Masimo met zijn unieke MOC-samenwerkingen voor medische technologie een aantal grote obstakels voor de ingebruikname van nieuwe technologie voor toezicht op patiënten. De open architectuur en ingebouwde connectiviteit van Root stellen derden in staat zelf te beslissen of ze een geïntegreerd product willen creëren. Ze hebben met Masimo’s software-ontwikkelingspakket de mogelijkheid om zelf hun MOC-9-module of Masimo Open Connect Control (MOC-C TM) App for Root ontwikkelen, bij autoriteiten ter goedkeuring in te dienen en te vermarkten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com
or
Mdoloris
Antoine Szczypa
Antoine.szczypa@mdoloris.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com
or
Mdoloris
Antoine Szczypa
Antoine.szczypa@mdoloris.com