IBC faciliteert met Startup Forum nieuwe samenwerkingen en investeringsmogelijkheden in de media

LONDEN--()--IBC kondigt vandaag het Startup Forum aan. Dit gloednieuwe initiatief voor IBC 2017 brengt innovatieve startups in digitale media, mediabedrijven en investeerders samen voor een dag vol keynotes, panelsessies, pitches en netwerkmogelijkheden. Het evenement, dat op 17 september 2017 plaatsvindt, wordt in samenwerking met Media Honeypot georganiseerd. Zij zijn de organisatoren van de gelijknamige internationale conferentie die leidinggevenden in de media de weg wijst bij hun zoektocht naar nieuwe kansen bij opkomende technologiebedrijven.

“Al vijftig jaar lang is IBC ‘s werelds belangrijkste evenement voor mediatechnologie. In 2017 wordt de media- en entertainmentindustrie getransformeerd door innovatieve en ondernemende startups. Daarom zoeken gevestigde mediabedrijven en investeerders actief naar nieuwe technologieën die het voortouw nemen bij de volgende groeifase”, zei Michael Crimp, ceo van IBC. “IBC2017 omarmt deze kans en lanceert daarom het IBC Startup Forum. Door de kennis van IBC te combineren met de ervaring van Media Honeypot in het koppelen van partijen, wordt het IBC Startup Forum een niet te missen evenement.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For IBC
Louise Wells, Bubble Communications
E: louisew@bubbleagency.com
T: +44 7718 985 252

Release Summary

IBC announces today the launch of the Startup Forum, a brand-new initiative for IBC2017 that brings together innovative digital media startups, media houses and investors.

Contacts

For IBC
Louise Wells, Bubble Communications
E: louisew@bubbleagency.com
T: +44 7718 985 252