Everest Group roept IPsoft uit tot leider in IT-automatisering

Everest Group has named IPsoft as the top Leader in the research firm's recent IT infrastructure automation - Market Update and PEAK Matrix™ Assessment for Products report. (Credit: Everest Group, 2017)

NEW YORK--()--IPsoft, toonaangevend in digitaal werk, heeft vandaag bekendgemaakt te zijn erkend als grootste ‘Leider’ in IT-automatisering. Het bedrijf verkreeg die titel in het rapport “IT Operations Automation – Market Update and PEAK Matrix™ Assessment for Products” van Everest Group. De Peak Matrix beoordeelt het relatieve marktsucces en algehele capaciteiten van technologieproviders uit een breed scala aan sectoren.

Everest Group beoordeelde voor het rapport acht IT-automatiseerders en plaatste de providers in de PEAK Matrix met twee assen: 1) Impact op de markt en 2) Visie en capaciteit. IPsoft werd uitgeroepen tot leider dankzij zijn technologische capaciteiten, visie en strategie, implementatie en uitvoering, creatie en wijzigingen, ondersteuning en integratie en het wervings- en verdienmodel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Finn Partners for IPsoft
Erica McDonald, 646-202-9784
Erica.McDonald@finnpartners.com

Contacts

Media:
Finn Partners for IPsoft
Erica McDonald, 646-202-9784
Erica.McDonald@finnpartners.com