ICVR, LLC opgericht om standaard te ontwikkelen voor VR-connectie met headset

The ICVR™ standard based on DisplayPort over USB-C defines how VR/AR source devices connect and interoperate with head-mounted displays. (Graphic: Business Wire)

SANTA CLARA, Calif.--()--ICVR, LLC is door LG Electronics, Analogix Semiconductor, Tencent en Dell met het doel een interface te ontwikkelen voor VR-koppelingen (ICVR™). Deze norm definieert hoe bronapparaten voor virtual reality (VR), zoals smartphones, PC’s en andere consumentenelektronica, verbinding leggen en samenwerken met schermen voor op het hoofd (head-mounted displays, HMD’s).

ICVR is een open industriële standaard voor headset-koppelingen voor virtual reality (VR), augmented reality (AR) en mixed reality (MR) op basis van DisplayPort™ via USB-C™. De standaard verzorgt de overdracht van audio uit meerdere kanalen, HD-video en meetsystemen van hoofdbewegingen, wat nodig is om de virtuele omgeving van de VR-bron in beeld te brengen op het HMD.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ICVR, LLC Media Contact
Gratia Stefan, 408-988-8848
pr@icvrllc.org

Contacts

ICVR, LLC Media Contact
Gratia Stefan, 408-988-8848
pr@icvrllc.org