CTA kiest tech-bewust Nederland als gastland CES Unveiled

ARLINGTON, Va.--()--De Consumer Technology Association (CTA) heeft vandaag bekendgemaakt dat Nederland gastheer is van CES Unveiled Amsterdam, dat op 26 oktober 2017 plaatsvindt. CES Unveiled Amsterdam is een voorproefje op de baanbrekende technologie die te zien is op CES® 2018, het mondiale podium voor technologische innovatie. Het evenement in Amsterdam brengt veelbelovende startups, tech-bedrijven met voortrekkersrol, media, inkopers en belangrijke influencers uit de regio. CES 2018, dat door eigenaar CTA wordt geproduceerd, vindt van 9 tot 12 januari plaats in Las Vegas, Nevada.

CES Unveiled Amsterdam strijkt neer in de Beurs van Berlage, waar leidinggevenden van CTA de actueelste nieuwtjes van CES delen en resultaten presenteren van internationale marktonderzoeken naar de baanbrekende producten die op CES 2018 te zien zijn. Ontwrichtende startups en innovatieve tech-bedrijven presenteren hun nieuwste technologieën aan spelers uit de branche uit omliggende landen als België, Denemarken, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Sarah Brown, 703-907-4326
sbrown@CTA.tech
www.CTA.tech
or
Bernice Morquette, 703-907-7651
bmorquette@CTA.tech
www.CES.tech

Contacts

Consumer Technology Association (CTA)
Sarah Brown, 703-907-4326
sbrown@CTA.tech
www.CTA.tech
or
Bernice Morquette, 703-907-7651
bmorquette@CTA.tech
www.CES.tech