Chiltern verwerft Japanse CRO Integrated Development Associates Co. Ltd.

LONDEN & WILMINGTON, N.C. & TOKIO--()--Chiltern, een toonaangevende organisatie voor uitbesteed onderzoek (CRO), heeft Integrated Development Associates Co. Ltd. (IDA) aangekocht. Deze CRO specialiseert zich in de integratie van Japan en Azië in mondiale programma’s voor medicijnontwikkeling.

IDA - dat personeel in Japan, Korea en Zuidoost-Azië heeft - is een expert in het opzetten van trajecten voor wettelijke goedkeuring en medicijnontwikkeling in Japan. Het bedrijf organiseert ook klinisch-wetenschappelijke onderzoeken in meerdere Aziatische landen. Dit is noodzakelijk om aan mondiale en Japanse wettelijke normen te voldoen. De ervaring van IDA in uiteenlopende therapeutische vakgebieden, lokale kennis en contacten stellen Chiltern in staat optimale werkmethodes aan te bieden voor aansluiting van Japan en Azië bij mondiale medicijnontwikkelingsprojecten. De overname biedt Japanse bedrijven bovendien kansen op een grotere markt, dankzij de internationale expertise en contacten van Chiltern.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SCORR Marketing for Chiltern
Lea Studer, +1-308-237-5567
lea@scorrmarketing.com

Contacts

SCORR Marketing for Chiltern
Lea Studer, +1-308-237-5567
lea@scorrmarketing.com