Westinghouse wint prijs voor inzet voor Oekraïne

WASHINGTON--()--Westinghouse Electric Company heeft op woensdag 24 mei erkenning gekregen voor zijn inzet voor de economische en democratische ontwikkeling van Oekraïne. De prijs werd overhandigd op het Ukraine Gala, georganiseerd door het American Center for a European Ukraine en het U.S. – Ukraine Business Council.

Westinghouse is diep vereerd met de onderscheiding van deze belangrijke Amerikaans-Oekraïense organisaties, die zich toeleggen op verdere ontwikkeling ten behoeve van het nationaal belang van Oekraïne. We zien onze band met Oekraïne als een partnerschap, niet louter als investeerder en leverancier”, zei Luc Van Hulle, interim-president voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika. “Westinghouse gelooft dat Westinghouse en Oekraïne nog meer kunnen bereiken voor een grotere energieveiligheid en efficiëntie. We kijken ernaar uit onze samenwerking verder te verdiepen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.