YuppTV verkrijgt exclusieve digitale rechten voor de ICC Champions Trophy 2017

Gebruikers van YuppTV in Canada en het vaste land van Europa kunnen nu genieten van live-tv

NEW DELHI--()--Tot grote vreugde van cricket fans op haar platform heeft YuppTV, 's werelds grootste OTT-speler in Zuid-Azië, de exclusieve digitale rechten van de aanstaande ICC Champions Trophy 2017 voor Canada in de wacht gesleept, en de niet-exclusieve digitale rechten voor het Europese vasteland. Met deze laatste ontwikkelingen kunnen YuppTV-gebruikers in Canada en continentaal Europa, exclusief Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, de spannende cricketwedstrijden LIVE zien op YuppTV.

Als reactie op de recente onderneming, zegt Uday Reddy, oprichter en CEO van YuppTV, "We zijn blij dat we de digitale rechten voor de ICC Champions Trophy 2017 binnen hebben gesleept. We blijven ons continu inzetten om het voor gebruikers makkelijker te maken om via het internet toegang te krijgen tot entertainment. Met de nieuwste ontwikkelingen kunnen cricket fans nu die intense cricketactie LIVE op YuppTV volgen. Aangezien cricket wereldwijd geniet van een harde kern aan fans, kijken we nu al uit naar de positieve reacties van onze klanten."

Tijdens de ICC Champions Trophy 2017 zullen de acht topteams van de wereld strijden om de eerste plaats. Het 18-daagse evenement begint op 1 juni en belooft een cricket-extravaganza te worden boordevol actie. YuppTV-gebruikers kunnen de competitie LIVE volgen van 1 tot 18 juni 2017.

Over YuppTV

YuppTV is een van 's werelds grootste op het internet gebaseerde tv en on-demand serviceproviders voor Zuid-Azië, en biedt meer dan 250 tv-kanalen, meer dan 5000 films en 100 tv-shows in 14 talen. YuppTV ontving laatst financiering van Emerald Media, een pan-Aziatisch platform dat door de toonaangevende en wereldwijde beleggingsonderneming KKR is opgericht voor het investeren in de media- en entertainmentsector, waarin Emerald Media een aanzienlijk minderheidsbelang van $50 miljoen dollar in het bedrijf heeft verworven. Brancheveteranen Rajesh Kamat en Paul Aiello staan aan het hoofd van Emerald Media, en worden ondersteund door een ervaren team leidinggevenden op het gebied van investeringen en bedrijfsvoering. YuppTV vergaarde eerder haar Serie A financiering van de Poarch Creek Indian Tribe in Alabama.

YuppTV heeft 25.000 uur entertainmentcontent in een bibliotheek gecatalogiseerd, terwijl er dagelijks 2500 uur aan nieuwe on-demand-inhoud wordt toegevoegd. YuppTV is op dit moment nummer 1 op het online betaal-tv-platform voor Indiërs die in het buitenland woonachtig zijn. YuppTV is de meest gedownloade Indische SmartTV-app en kan bogen op 8 miljoen mobiele downloads.

Voor meer informatie, ga naar www.yupptv.com.

http://www.yupptv.com/cricket/icc-champions-trophy-2017-live.html

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, +91 40 23555055

Contacts

YuppTV
Pooja Diwan, +91 40 23555055