KLAS-onderzoek: InterSystems TrakCare wereldwijd marktleider in EMR-technologie

CAMBRIDGE, Massachusetts--()--De electronic medical record (EMR) technologie van InterSystems is de afgelopen vier jaar door meer ziekenhuizen ingezet dan software van andere leveranciers. Dit blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoeksrapport van de internationaal erkende onderzoeksorganisatie KLAS.

InterSystems TrakCare®, een verenigd gezondheidszorg informatiesysteem, ligt voor op de concurrentie als een voorkeursoplossing en verwierf in 2016 significant meer ziekenhuizen wereldwijd (buiten de Verenigde Staten) dan elke andere producent, toont het onderzoek aan.

Het invloedrijke rapport onderzoekt nieuwe EMR-contracten in ziekenhuizen wereldwijd, buiten de Verenigde Staten, en heeft in 2016 een aanzienlijke toename van de EMR-aankoopbeslissingen in de hele wereld gevonden. TrakCare is marktleider in het verwerven van nieuwe ziekenhuizen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
InterSystems
Tom Keppeler, +617-551-2116
Tom.Keppeler@intersystems.com

Contacts

Media Contact:
InterSystems
Tom Keppeler, +617-551-2116
Tom.Keppeler@intersystems.com