Hytera Communications voltooit overname van Sepura

SHENZHEN, China & LONDON--()--Hytera Communications Corporation Limited (002583.SZ), de toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve professionele mobiele radio (PMR) communicatieoplossingen die de organisatorische efficiëntie verbeteren en de wereld veiliger maken, heeft op 24 mei 2017 de overname afgerond van de Sepura Group PLC, gevestigd in Cambridge in het Verenigd Koninkrijk. Het is de toonaangevende leverancier van TETRA producten en oplossingen voor organisaties wereldwijd.

‘’De PMR-communicatie-industrie ziet snelle evolutie, en Hytera leidt in het integreren van nieuwe technologieën en aantrekkelijke eigenschappen die effectievere oplossingen voor onze klanten leveren”, aldus de heer Qingzhou Chen, oprichter, voorzitter en president van Hytera gevestigd in Shenzhen, Guangdong.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hytera Communications Corporation Limited
Media Enquiry
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
www.hytera.com

Contacts

Hytera Communications Corporation Limited
Media Enquiry
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
www.hytera.com