CEO van Rockwell Automation bespreekt toekomst van industriële IoT

Blake Moret, president and CEO of Rockwell Automation, explains how the Internet of Things impacts industrial productivity at Cisco’s IoT World Forum in London. (Photo Credit: Aidan Synnott)

LONDEN--()--Blake Moret, president en CEO van Rockwell Automation, sprak vandaag over de acceptatie van het Internet der Dingen (IoT) en de impact daarvan op industriële productiviteit. Op Cisco’s IoT World Forum in Londen deelde hij zijn kennis met meer dan 1200 leidinggevenden uit de sector. Als enige bedrijf in de industrie dat zich puur in automatisering en informatie specialiseert, verkeert Rockwell Automation in een uitstekende positie om de uitdagingen en kansen van intelligente productiemethoden te begrijpen.

Moret beschreef hoe positieve effecten van IoT versneld in werking treden, omdat organisaties vooruitgang boeken in hun IoT-pilots en -experimenten en overgaan op volledig schaalbare inzet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keith Lester
Rockwell Automation
414-382-4871

Release Summary

Blake Moret, president and CEO of Rockwell Automation, explains how the Internet of Things impacts industrial productivity at Cisco's IoT World Forum in London.

Contacts

Keith Lester
Rockwell Automation
414-382-4871