Koch Supply & Trading, JOVO, MISC, Teekay Marine Solutions tekenen uniek akkoord over LNG-overslag tussen schepen

Koch Supply & Trading completes the first of multiple ship-to-ship LNG transfers with private Chinese company JOVO and Malaysian ship owner MISC. (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Koch Supply & Trading (KS&T) toont wederom zijn innovatieve oplossingen ten behoeve van de groeiende markt voor vloeibaar aardgas (LNG). Het bedrijf heeft vandaag aangekondigd voor het eerst een LNG-overslag van schip naar schip te hebben voltooid met het Chinese bedrijf JOVO en de Maleisische rederij MISC. De overeenkomst is uniek in zijn soort voor KS&T, JOVO en MISC en is de eerste LNG-overslag tussen schepen in de Filipijnen.

Hoewel LNG-overslag tussen schepen doorgaans een operationele functie hebben, staat dit project voor een belangrijke commerciƫle mijlpaal, omdat herhaaldelijke overslag tussen schepen de commerciƫle potentie van dergelijke activiteiten aantonen. Deze operaties openen nieuwe markten voor exporteurs en biedt nieuwe toeleveringsmogelijkheden voor partijen die behoefte hebben aan LNG.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Koch Supply & Trading
Rob Carlton
Koch Communications Marketing
rob.carlton@kochcm.com

Contacts

Koch Supply & Trading
Rob Carlton
Koch Communications Marketing
rob.carlton@kochcm.com