Smiths Detection lanceert Checkpoint.Evo plus op Airport Show in Dubai

WIESBADEN, Duitsland--()--Smiths Detection heeft de Airport Show in Dubai uitgekozen voor de onthulling van zijn geavanceerde screening- en managementplatform - Checkpoint.Evo plus. Deze geavanceerde software is ontworpen ter ondersteuning van nieuwe röntgenapparatuur, wat beveiligingsprocessen beter stroomlijnt en de doorstroom van passagiers versnelt. Door optimale inzet van mensen en middelen, kan door het systeem de kosten verlaagd worden en tegelijkertijd de veiligheid verhoogt.

Checkpoint.Evo plus transformeert voorheen afzonderlijke, niet-communicerende onderdelen en sensoren in één integraal, intelligent systeem. Dit produceert waardevolle operationele data en ondersteunt nieuwe functies, zoals gecentraliseerde controle en gerichte zoekacties. Vanuit alle rijen bij controleposten kan gekoppeld beeld worden verzameld en naar een team op een andere locatie worden verzonden, ver weg van de afleidingen van een drukke douanepost.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Director Communications and Marketing (EMEA)
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Director Communications and Marketing (EMEA)
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com