AudioCure Pharma GmbH benoemt Reimar Schlingensiepen tot ceo

Dr. Reimar Schlingensiepen (left), the newly appointed CEO of AudioCure Pharma GmbH, takes over from Prof. Hans Rommelspacher, founder of the company, who continues as CSO. (Photo: Business Wire)

BERLIJN--()--AudioCure, een Duits farmaceutisch bedrijf dat zich specialiseert in de behandeling van gehooraandoeningen, heeft vandaag bekendgemaakt dat dr. Reimar Schlingensiepen is benoemd tot CEO.

Dr. Schlingensiepen werkte sinds juli 2015 als operationeel bestuurder voor AudioCure. In die periode heeft hij het bedrijf met succes gereorganiseerd en 9 miljoen euro opgehaald met een nieuwe investeringsrond (Serie A). Hij neemt de taken over van hoogleraar Hans Rommelspacher, die aanblijft als CSO. “Door Reimars diepgaande betrokkenheid bij AudioCure, zijn bewezen successenlijst en twintig jaar aan ervaring in de biofarmaceutische industrie – variërend van pre-klinisch, klinisch en productontwikkeling – kon ik mij geen betere persoon voor de functie van CEO wensen”, zei prof. Rommelspacher.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AudioCure Pharma GmbH
Frauke Luers
Phone: +49 30 2218 39714
E-Mail: pr@audiocure.de

Contacts

AudioCure Pharma GmbH
Frauke Luers
Phone: +49 30 2218 39714
E-Mail: pr@audiocure.de