Plarium Global lanceert ‘Terminator Genisys: Future War’ op mobiel

TEL AVIV, Israël--()--Plarium, een toonaangevende ontwikkelaar van games voor de mobiel, social media of het web met meer dan 250 miljoen spelers, heeft vandaag de release van Terminator Genisys: Future War™ voor iOS- en Android-toestellen aangekondigd. In deze strategische Massively Multiplayer Online Game neemt de mens het op tegen machines in een mondiale strijd om het voortbestaan van de mensheid.

Plarium bouwt voort op de verhaallijn van de Skydance-film Terminator Genisys, waarin overgebleven leden van de Resistance een burgeroorlog uitvechten om de laatst overgebleven grondstoffen en wapens. Spelers beginnen het spel in een door oorlog verscheurde wereld met enclaves van de Resistance en vijandelijke stellingen van Skynet, juist op het moment van dat de machines opnieuw ten strijde trekken en een nieuwe hoofdstuk van de Future War ontketenen. Voor het eerst kunnen spelers in een Terminator-game kiezen of ze lid van de Resistance of Skynet Commander zijn. Vervolgens strijden ze in rivaliserende allianties om terrein, dominantie en het eigen voortbestaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Plarium
Deanna Dweck, +972 9 9540211 ext. 116
deanna@plarium.com
or
Fusion PR for Plarium
Ross Blume, +1-310-481-1431 ext. 18
ross.blume@fusionpr.com

Contacts

Plarium
Deanna Dweck, +972 9 9540211 ext. 116
deanna@plarium.com
or
Fusion PR for Plarium
Ross Blume, +1-310-481-1431 ext. 18
ross.blume@fusionpr.com