Nieuwe onderzoek headerbidding en uitgaven van merken drijvende kracht achter derde kwartaal van groei

REDWOOD CITY, Calif.--()--PubMatic, automatiseerder voor een open digitale mediabranche, heeft vandaag de conclusies van zijn rapport Quarterly Mobile Index (QMI) voor het eerste kwartaal van 2017 bekendgemaakt. Het rapport stelt dat toegenomen gebruik van headerbidding en private marketplaces (PMP) uitgevers van mobiele advertenties veel kansen op verzilvering hebben opgeleverd. Het rapport geeft uitgevers en inkopers ook actuele informatie over advertentieruimte in mobiele video’s en apps.

De nieuwste QMI van PubMatic voor het eerste kwartaal van 2017 wees uit dat het volume van verzilverde mobiele impressies met headerbidding twaalf keer groter is dan een jaar geleden, waarmee dit segment sneller groeit dat headerbidding voor advertentie-impressies op desktopcomputers. Bijna 25 procent van het totaal aan verzilverde headerbiddingimpressies was afkomstig van een mobiele apparaat, 7 procent hoger dan het jaar ervoor.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Global Contact
PubMatic
Johanna Bauman, 646-453-7245
Sr. Director, Marketing Communications
johanna.bauman@pubmatic.com

Contacts

Global Contact
PubMatic
Johanna Bauman, 646-453-7245
Sr. Director, Marketing Communications
johanna.bauman@pubmatic.com