Boon Edam kiest Fuze als partner voor digitale transformatie

De cloud communicatie-oplossing van Fuze komt tegemoet aan de behoeften van de millennials en realiseert een kostenbesparing van 30 procent

AMSTERDAM--()--Fuze, de toonaangevende speler op het gebied van cloud based unified communications (UCaaS), heeft vandaag bekendgemaakt een nieuw contract te hebben gesloten met Boon Edam, wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen, om een wereldwijd communicatieplatform te gaan leveren. De stap is onderdeel van een programma voor digitale transformatie om de complete IT-inrichting van Boon Edam te reorganiseren.

Fuze gaat één wereldwijd platform leveren om de spraak (voice) en samenwerking tussen de meer dan 1.300 werknemers van Boon Edam verspreid over 22 locaties te versterken. Met de consumentachtige en gebruiksvriendelijke interface kan Boon Edam aan de eisen van het personeel voldoen en gebruikmaken van een moderne aanpak van communicatie. De intuïtieve eigenschappen zorgen ervoor dat Boon Edam haar klanten te allen tijde een professionele ervaring kan bieden.

Fuze is gekozen na een langdurig consultatieproces waarin gebruikersgroepen, bestaande uit werknemers van Boon Edam, verschillende aanbieders van unified communications (UC) getest en vergeleken hebben. Fuze vervangt 22 verschillende lokale providers, waardoor Boon Edam kan profiteren van lagere onderhouds- en licentiekosten. Daarnaast ziet het bedrijf een onmiddellijke daling (30%) van de internationale belkosten.

De eenvoud van de cloud oplossing zorgt ervoor dat de locaties van Boon Edam door een remote IT-team kunnen worden beheerd. Fuze integreert ook met SAP, waardoor Boon Edam de investeringen in het platform voor bedrijfssystemen kan optimaliseren. De wereldwijde bestaande data centers die Fuze biedt, zijn ook een enorm voordeel voor deze snelgroeiende organisatie.

De afgelopen jaren heeft ons IT-systeem zich autonoom ontwikkeld en daardoor is een complexe omgeving voor zowel onze werknemers als ons IT-team ontstaan. We wilden de technologie van onze organisatie moderniseren met moderne tools en applicaties die voor onze werknemers prettig in gebruik zijn,” vertelt Marcel Schilder, Group IT Manager bij Boon Edam. “Het succes van technologie is afhankelijk van gebruikersadoptie en daarom was het voor ons heel belangrijk dat onze werknemers betrokken werden bij de besluitvorming. Fuze was een duidelijke keuze, vanwege de opties en gebruikersinterface die overeenkomt met de manier waarop onze mensen willen werken.”

Bedrijven als Boon Edam worden gezien als voorloper met betrekking tot veranderingen en digitale transformatie binnen de huidige bedrijfswereld en hebben een heldere toekomstvisie. Boon Edam ziet in dat de IT organisatie waarde kan toevoegen, innovatie bevordert en daarnaast ook kosten bespaart,” aldus Derek Yoo, medeoprichter en CTO bij Fuze. “Met Fuze bespaart Boon Edam niet alleen op kosten, maar profiteert het ook van het gemak, de eenvoud en de geavanceerde functionaliteit waar alleen een op cloud gebaseerde communicatie oplossing voor kan zorgen.”

Over Fuze

Fuze is een wereldwijd op cloud gebaseerd unified communications platform dat productiviteit bevordert en inzichten levert in de hele onderneming dankzij de alles-in-een oplossing voor uw medewerkers om samen te werken middels spraak (voice), video-conferencing en chat. Dankzij Fuze (voorheen ThinkingPhones) kunnen moderne, mobiele werknemers naadloos met elkaar communiceren. Altijd, overal en op elk device. Met een hoofdkantoor in Cambridge, MA, heeft Fuze ook vestigingen in onder andere Amsterdam, Londen, Aveiro (Portugal), Parijs, München, Zurich, Madrid, Kopenhagen, Sydney, New York, San Francisco, Seattle en Ottawa. Ga voor meer informatie naar: www.fuze.com.

Contacts

Wildfire for Fuze
Alex Warren / Emma Sandham
Fuze@wildfirepr.com
+44 208 408 8000

Release Summary

BoonEdam kiest Fuze als partner voor digitale transformatie.

Contacts

Wildfire for Fuze
Alex Warren / Emma Sandham
Fuze@wildfirepr.com
+44 208 408 8000