Thomson Reuters verruimt emissiestrategie met SIABookbuilding App in Eikon

NEW YORK & MILAN--()--Thomson Reuters heeft de applicatie SIABookbuilding voor zijn desktopplatform Eikon gelanceerd. Dit biedt professionals aan de verkoopkant een nieuwe, volledig geïntegreerde applicatie voor syndicaatvorming en distributie rond aandelenemissies. SIABookbuilding is beschikbaar via App Studio, het third-party-ontwikkelingsplatform van Eikon.

Met SIABookbuilding, ontwikkeld door SIA, hebben zakenbanken de mogelijkheid transacties uit te voeren, zoals initiële aandelenemissies, vervolgemissies en converteerbare obligaties. Daarbij worden ze geholpen door de investeerdersgegevens, ranglijsten, nieuwsberichten en de schat aan onderzoeken en analyses van Thomson Reuters. De beschikbaarheid van financiële informatie en functies voor de tenuitvoerbrenging van transacties binnen één platform schept een effectieve, integrale workflow en geeft teams op de markt voor aandelenkapitaal de kans hun investeringsbeleid te optimaliseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SIA
Filippo Fantasia - Valentina Piana
Tel. +39 02.6084.2833/2334
pressoffice@sia.eu

Contacts

SIA
Filippo Fantasia - Valentina Piana
Tel. +39 02.6084.2833/2334
pressoffice@sia.eu