Panelleden op TITANIUM EUROPE 2017 spreken over wereldwijde vraag en aanbod, prognoses en meer

DENVER--()--De International Titanium Association (ITA), leidinggevenden uit de sector en analisten geven prognoses over het wereldwijde aanbod van titanium en de vraag naar het metaal. Daarnaast laten ze hun licht schijnen over de steeds langere mondiale distributieketen, doen ze voorspellingen over trends op de korte termijn en informeren ze over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe industriƫle markten en innovatieve producten. Het evenement vindt van 17 tot 19 mei plaats in het Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. Naar verwachting trekt de bijeenkomst vierhonderd afgevaardigden en vijftig exposanten.

Sprekers voor World Titanium Industry Demand Trends zijn Wade Leach van ATI; Henry Seiner van TIMET; Albert Bruneau van Neotiss High Performance Tube; Michael Metz van VSMPO Tirus US; Jeremy Halford van Arconic, gevolgd door het programmaonderdeel Titanium Aerospace Demand & Integrated Supply Chain met voorname sprekers als Raphaƫl Duflos, vicepresident Metallic Materials Procurement van Airbus SAS.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

International Titanium Association
Jennifer Simpson, 1-303-404-2221
Executive Director
ita@titanium.org

Contacts

International Titanium Association
Jennifer Simpson, 1-303-404-2221
Executive Director
ita@titanium.org