NeoTract Inc. presenteert positieve vijfjaarsresultaten voor minimaal invasief UroLift® System op congres American Urological Association 2017

PLEASANTON, Calif. & BOSTON--()--NeoTract, Inc., een bedrijf in medische apparatuur dat zich specialiseert urologische behandelingen, maakt bekend dat de resultaten van het vijfjarige, cruciale en gerandomiseerde onderzoek L.I.F.T. IDE zijn gepresenteerd. Het onderzoek spitste zich toe op de veiligheid en effectiviteit van het nieuwe UroLift® System als behandeling van symptomatische benigne prostaathyperplasie (BPH).

Hoogleraar Claus Roehrborn, voorzitter van de Afdeling Urologie van het UT Southwestern Medical Center in Dallas en co-hoofd van het onderzoek L.I.F.T., presenteerde op het het 112e congres van de American Urological Association in Boston de vijfjaarsresultaten voor het eerst aan een Amerikaans publiek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

voor NeoTract, Inc.
Nicole Osmer, 650-454-0504
nicole@healthandcommerce.com

Contacts

voor NeoTract, Inc.
Nicole Osmer, 650-454-0504
nicole@healthandcommerce.com