Arabia CSR Network boekt succes met eerste opleidingen voor duurzaamheidsrapportage volgens internationale standaard in Midden-Oosten

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--The Arabia CSR Network (ACSRN) heeft voor het eerst in het Midden-Oosten opleidingen in duurzaamheidsrapportage volgens criteria van het Global Reporting Initiative (GRI) verzorgd. De door GRI gecertificeerde opleidingspartner ACSRN bood in Dubai een driedaagse cursus in het Engels aan. De lessen bestonden uit colleges, discussies, opdrachten en casusstudies.

De cursus behandelde de standaarden van GRI, de eerste internationale standaard voor duurzaamheidsrapportage, inclusief een overzicht van deze criteria en methodes waarmee maatschappelijk verantwoord ondernemers en duurzaamheidsprofessionals de standaarden kunnen implementeren in het rapportageproces.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Arabia CSR Network
Sudipa Bose, +971-4-344-8120
admin@arabiacsrnetwork.com
www.arabiacsrnetwork.com

Contacts

Arabia CSR Network
Sudipa Bose, +971-4-344-8120
admin@arabiacsrnetwork.com
www.arabiacsrnetwork.com