Starr Companies stelt Danielle Wilson aan als hoofd Management Liability en Robert McTaggart als hoofd Professional Indemnity

NEW YORK--()--Starr Companies heeft vandaag aangekondigd dat Danielle Wilson als hoofd Management Liability en Robert McTaggart als hoofd Professional Indemnity zijn toegetreden tot het bedrijf. Danielle en Rob gaan werken op ons kantoor in Londen, Engeland, en zullen de Europese markt bedienen.

“Deze mensen brengen een schat aan kennis en ervaring met zich mee en zullen rapporteren aan Liz Ilott, Chief Underwriting Officer Specialty Lines, die in augustus vorig jaar toetrad om onze uitbreidingsplannen te leiden,” verklaarde Colin Buchanan, hoofd Casualty.

Danielle heeft tien jaar verzekeringservaring en is gespecialiseerd in financiële lijnen voor particuliere en commerciële bedrijven. Ze heeft de bacheloropleiding in internationale studies van de Open Universiteit afgerond en is bezig met behalen van haar masterdiploma in Corporate Finance aan de universiteit van Liverpool.

Rob heeft negen jaar ervaring als bedrijfsonderdeelmanager in beroepsaansprakelijkheid. Hij behaalde zijn Bachelor of Arts in geografie aan de Universiteit van Southampton.

Over Starr Companies

Starr Companies (Starr) is de wereldwijde marketingnaam voor de operationele verzekerings- en reisbijstandsbedrijven en -dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C.V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een toonaangevende verzekerings- en beleggingsorganisatie met aanwezigheid op vijf continenten; via haar verzekeringsmaatschappijen levert Starr eigendoms-, schade- en ongevallen- en ziektekostenverzekeringsproducten, evenals een scala aan specialiteitsbedekkingen, waaronder luchtvaart-, mariene, energie- en overlastverzekering. De dochterondernemingen van Starr's verzekeringsmaatschappij gevestigd in de Verenigde Staten, Bermuda, Hong Kong en Singapore hebben elk een 'A' rating (Uitstekend) van A.M. Best. Starr's Lloyd's-syndicaat heeft een 'A+' rating (Sterk) van Standard & Poor. De dochteronderneming van Starr's verzekeringsmaatschappij gevestigd in China heeft een 'A-' rating (Uitstekend) van A.M. Best.

Ga voor meer informatie naar www.starrcompanies.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Starr Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director of Content, Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com

Contacts

Starr Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Director of Content, Communications and Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com