Swipereaders van Access-IS aan het werk gezet in Griekenland

Access-IS OCR315e used to input guest data into ADASoft’s eXelsio hotel PMS (Photo: Business Wire)

READING, Engeland--()--ADASoft selecteert de swipereaders OCR315e en OCR316e van Access-IS voor verbeterde functionaliteit van zijn toonaangevende hotelmanagementsystemen eCamping en eXelsio. De Access-IS-lezers versnellen de registratie, verminderen het aantal fouten en verbeteren de ervaring van gasten, doordat ze probleemloos OCR-gegevens van paspoorten, identiteitsbewijzen en creditcards lezen, vastleggen en versturen naar de applicaties eXelsio en eCamping.

De functionaliteit is nu nog gericht op internationale reizigers, maar na de invoering van de nieuwe Griekse id-kaart in 2019 groeit het aantal functies drastisch, wat alle betrokkenen een groot aantal voordelen oplevert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Access-IS
Andrew Covey
Marketing Manager
+44(0)1189663333
Andrew.Covey@access-is.com

Release Summary

Access-IS OCR & MSR swipe readers provide a new level of functionality to ADASoft’s class-leading Property Management Systems.

Contacts

Access-IS
Andrew Covey
Marketing Manager
+44(0)1189663333
Andrew.Covey@access-is.com