NEORIS kondigt strategische uitbreiding aan

CEMEX CIO Arun Aggarwal and NEORIS CEO Martin Mendez at the office inauguration ceremony in Prague, Czech Republic. (Photo: Business Wire)

MIAMI--()--NEORIS, een mondiaal adviesbureau voor business en ict, heeft vandaag bekendgemaakt uit te breiden met de opening van twee nieuwe digitale labs in Praag, in Tsjechië, en Gurgaon, in India. Deze strategische beslissing versterkt het Global Delivery Network, dat Europese en andere grote bedrijven ondersteunt. De nieuwe digitale laboratoria leggen zich toe op softwareproducten voor ongeëvenaarde gebruikservaringen, ter vervulling van de gegroeide vraag naar nieuwe capaciteiten op de mobiel, op het web of in de cloud.

NEORIS is zestien jaar geleden ontstaan toen een innovatief technologisch onderdeel zich van de it-afdeling van CEMEX afscheidde. Sindsdien is NEORIS een succesvolle autonome dienstverlener met activiteiten in meer dan dertig landen. De uitbreiding van NEORIS biedt ook voordelen voor de wereldmarktleider in bouwmaterialen, dat als een van de eerste cliënten profiteert van de voortvarendheid in digitale transformaties.

Contacts

NEORIS
Paula Amador
paula.amador@neoris.com
or
Ail een Abella
aileen@aileenabella.com

Contacts

NEORIS
Paula Amador
paula.amador@neoris.com
or
Ail een Abella
aileen@aileenabella.com