Edgewater Networks ontvangt ITSPA’s Best VoIP Innovation Award 2017 voor Cloud2Edge Complete, het leveringsmodel op abonnementbasis

SAN JOSE, Calif.--()--Edgewater Networks, leider in Network Edge Orchestration, kondigde vandaag aan dat het Network Edge Orchestration-abonneemodel Cloud2Edge Complete de Best VoIP Innovation Award 2017 krijgt van de Britse vereniging voor internettelefonie, de Internet Telephony Services Providers’ Association (ITSPA).

Cloud2Edge Complete biedt Network Edge Orchestration aan als een dienst die de CAPEX-last voor serviceaanbieders en Unified Communications (UC) met VARS in het midden- en kleinbedrijf drastisch verlaagt. UC-aanbieders zijn snel in staat om Network Edge Orchestration te benutten voor het snel opschalen van toepassingen en het gebruiken van realtime servicekwaliteitsmanagement om de klanttevredenheid te verhogen en het verloop te verminderen.

“Dat Edgewater Networks de ITSP Best VoIP Innovation Award wint, toont de toenemende behoefte aan van serviceaanbieders om met hun toepassingen het verschil te maken,” merkte Matt Townend, Director of Research and Consulting van The Cavell Group op. “Edgewater Networks' leveringsmodel Cloud2Edge Complete maakte indruk met de mogelijkheid tot het aanbieden van verbeterde beveiliging en analysefuncties, die van toenemend belang zijn voor serviceaanbieders.”

Network Edge Orchestration is een hybride cloudbenadering van beveiliging, servicebeheer en analyse. Het cloudgebaseerde EdgeView Service Control Center kan worden ondergebracht in de cloud van de aanbieder of worden beheerd door EdgeView Service Control Center en biedt de mogelijkheid om alle spraak-, video- en gegevensverkeer centraal te volgen en te beheren, van het basisnetwerk tot elk VoIP-eindpunt. EdgeMarc Intelligent Edge volgt, beveiligt en optimaliseert de servicekwaliteit actief vanaf de locatie van de klant.

Cloud2Edge Complete bundelt de twee primaire componenten van Network Edge Orchestration met de professionele service en doorlopend hardware- en softwareonderhoud van Edgewater Networks voor een enkel maandelijks tarief. Met Cloud2Edge Complete krijgen de klanten de kans om enkel te betalen wat ze nodig hebben, aangezien het gebruik niet op apparaatniveau, maar op accountniveau gecombineerd en samengevoegd is.

“Cloud2Edge Complete heeft aanzienlijk aan belang gewonnen, waarbij ons klantenbestand een manier is om de snelgroeiende vraag naar UC-diensten in het MKB het hoofd te bieden,” zei Dave Norman, CEO van Edgewater Networks. “De erkenning door de ITSPA bewijst dat onze aanpak voor het leveren van een breed Network Edge Orchestration-platform aan de UC-industrie een onmiskenbare invloed heeft op de wijze waarop we de toenemende acceptatie van VoIP-technologieën beheren.”

Alle nominaties voor de ITSPA Awards 2017 staan op de website van de ITSPA en in de awardbrochure vermeld. Bezoek voor meer informatie over ITSPA https://www.itspa.org.uk/.

Over Edgewater Networks

Edgewater Networks, opgericht in oktober 2002, is een marktleider in het faciliteren van IP-gebaseerde spraak-, video- en gegevensdiensten. Serviceaanbieders en bedrijven van elke omvang maken gebruik van oplossingen van Edgewater Networks om de configuraties op de klantlocatie te vereenvoudigen voor snelle en soepele installatie, de marktintroductietijd te verkorten en snel rendement te leveren op geïnvesteerd vermogen. Het bedrijf helpt klanten intelligentie te leveren aan de rand van het netwerk met het Network Edge Orchestration-platform. Dit omvat onder meer het EdgeView Service Control Center, EdgeMarc Intelligent Edge-oplossingen en het QuickConnect-certificeringsprogramma. Bezoek voor meer informatie www.edgewaternetworks.com of volg ons op Twitter via @ewn_inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edgewater Networks
Rosa Lear
Sr. Director of Marketing
rlear@edgewaternetworks.com

Contacts

Edgewater Networks
Rosa Lear
Sr. Director of Marketing
rlear@edgewaternetworks.com