SmartStream ondersteunt betalingsverkeer in detailhandel

LONDEN--()--SmartStream Technologies, specialist in Transaction Lifecycle Management, heeft vandaag Corona Retail Payments Control gepresenteerd. Dit product voor afstemming en uitzonderingen is in staat uiteenlopende betalingen in de detailhandel te verwerken, wat de operationele efficiëntie van klanten aanzienlijk verhoogt.

Het beheer van betalingen in de detailhandel blijf een uitdaging, omdat veel financiële instituties worden gehinderd door een gebrek aan automatisering en afhankelijk zijn van een combinatie van spreadsheets, databases en administratieve processen. Corona Retail Payments Control automatiseert de afstemming van betalingen en de verwerking van uitzonderingen. Dit helpt cliënten hun kosten te verlagen, risico’s te beperkten, de waarde van klanten te verhogen en controle te houden op alle activiteiten rond betalingsverkeer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SmartStream Technologies
Nathan Gee, Senior Marketing Manager
Tel: +44 (0) 20 7898 0630
Email: nathan.gee@smartstream-stp.com

Contacts

SmartStream Technologies
Nathan Gee, Senior Marketing Manager
Tel: +44 (0) 20 7898 0630
Email: nathan.gee@smartstream-stp.com