MEDIA ALERT: BPMN-evenement ter bevordering van interoperabiliteit tussen tools voor bedrijfsprocesmodellering

NEEDHAM, Mass.--()--Object Management Group:

WIE: BeePMN, BOC Group, Camunda, CaseAgile LLC, itp commerce, Omny Link, Signavio, Trisotech, W4 (huidige lijst van leveranciers)

WAT: tijdens het BPMN in Action-evenement wordt een live demonstratie gegeven om de iteratieve uitwerking en uitwisseling van een Business Process Modeling Notation™ (BPMN™)-model, gebaseerd op de Object Management Group® BPMN-standaard, te tonen met behulp van de desbetreffende tools van beoefenaars van bedrijfsprocesmodellering. Ontmoet een aantal van de makers en vernieuwers die deze meest geaccepteerde bedrijfsprocesstandaard ondersteunen. Er worden cocktails en lichte snacks geserveerd. Toelating is gratis, maar registratie is verplicht.

WANNEER: maandag 5 juni 2017 van 17:00 tot 19:30 uur (17:00 - 19:30 CEST)

WAAR: Radisson Blu Hotel
47 Rue Du Fosse Aux Loups
Brussel, B-1000

Dit gratis evenement is onderdeel van de OMG® Technical Meeting die gehouden wordt van 5 t/m 9 juni 2017 in Brussel, België.

Over OMG
De Object Management Group® (OMG®) is een internationaal consortium zonder winstoogmerk voor technologische normen met open lidmaatschap, met vertegenwoordiging van overheid, industrie en academie. OMG-taakgroepen ontwikkelen integratienormen voor ondernemingen voor een breed scala aan technologieën en een nog grotere waaier van industrieën. OMG's modelleringsstandaarden zorgen voor krachtig visueel ontwerp, uitvoering en onderhoud van software en andere processen. Ga naar www.omg.org voor meer informatie.

Noot voor de redactie: Object Management Group® en OMG® zijn geregistreerde handelsmerken van de Object Management Group. Ga voor een overzicht van alle OMG-handelsmerken naar http://www.omg.org/legal/tm_list.htm. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Object Management Group
Ann McDonough, +1-781-444-0404
mcdonough@omg.org

Contacts

Object Management Group
Ann McDonough, +1-781-444-0404
mcdonough@omg.org