CohnReznick lanceert Europese raadgevende dochteronderneming en stelt Marc Altena aan om leiding te geven binnen EMEA

NEW YORK & AMSTERDAM--()--CohnReznick LLP, een van de toonaangevende boekhoud-, belasting- en adviesbureaus in de Verenigde Staten, heeft de in Nederland woonachtige Marc Altena aangeworven om te dienen als EMEA Advisory Services Leader en leider van de nieuw gevormde Europese dochteronderneming van het bureau, CohnReznick Netherlands B.V., gevestigd in Den Haag.

Altena is een ervaren consultant gespecialiseerd in zakelijke en technologische transformatie-oplossingen. Vroeger diende hij als managing partner van een in Nederland gevestigd adviesbureau en werkte hij met klanten in de hele EMEA-regio in de vastgoed-, verzekerings- en banksector. Hij brengt gerichte expertise in zakelijke transformatiestrategie, procesoptimalisering, internationaal projectmanagement, change management en wereldwijde technologische implementaties.

De praktijk bedient bedrijven in vastgoed, private equity en life sciences. “Marcs diepgaande inzicht in de bedrijfsprocessen, de activiteiten en de ondersteunende technologieën van de industrieën die wij bedienen, bieden een enorme waarde aan onze klanten. Zijn strategische visie, consultingvaardigheden en technische expertise maken hem tot de ideale leider voor onze Europese dochteronderneming,” aldus Frank Longobardi, CEO van CohnReznick. “Met een in toenemende mate wereldwijde klantenbasis die gericht is op doorbraaktransformaties, hebben de standaarden van CohnReznick voor het leveren van wereldwijde klantenservice ervoor gezorgd dat we een Europese aanwezigheid hebben gevestigd.”

“Beschikken over leiderschap die zich ten zeerste bewust is van de verschillende culturen en bedrijfsomstandigheden van de regio is een factor bij het implementeren van succesvolle verbeteringsinitiatieven. Klanten profiteren van Marcs capaciteit om sleuteldiensten te lokaliseren via onze adviespraktijken voor vastgoed, financiële zaken en technologie om de groei te bevorderen, de winstgevendheid te optimaliseren, risico's te beheersen en de activiteiten te verbeteren,” stelde David Rubin, Principal, Risk & Business Advisory Director, CohnReznick. “We zijn enthousiast over de kans om klantenaanvragen voor deze diensten te vervullen in heel Europa en we kijken ernaar uit om onze mogelijkheden uit te breiden over de hele regio.”

Marc krijgt gezelschap van Gabriela Pocsa, een senior vastgoedadviseur, samen met een groeiend team van consultants. Marc heeft een Master in International Business Studies, met specialisatie in Informatietechnologie en Kennismanagement, van de Universiteit Maastricht.

Over CohnReznick Netherlands B.V.

CohnReznick Nederland B.V. helpt op groei gerichte Europese organisaties in de sectoren vastgoed, private equity en life sciences om oplossingen te implementeren die de winstgevendheid optimaliseren, de groei stimuleren, risico's beheersen en de activiteiten verbeteren. Diensten omvatten bedrijfs- en financiële transformatie, informatiebeheer, procesverbetering, vastgoedadvisering, systeemselectie en -implementatie, en cybersecurity. CohnReznick Nederland B.V. is een dochteronderneming van CohnReznick LLP. Meer informatie vindt u op https://www.cohnreznick.com/advisory-solutions-european-organisations.

Over CohnReznick

CohnReznick LLP is een van de toonaangevende boekhoud-, belasting- en adviesbureaus in de Verenigde Staten, die de sterke middelen van een wereldwijd bedrijf combineert met de hands-on flexibele aanpak die vereist wordt door de hedendaagse dynamische bedrijfsomgeving. Met diverse branche-expertise biedt het bureau bedrijven het inzicht en de ervaring om hen te helpen door te breken en groei- en winstmogelijkheden te benutten. Het bureau, dat opgezet werd in 1919, is gevestigd in New York, NY, met 2.700 medewerkers in kantoren over de hele wereld. CohnReznick is lid van Nexia International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke boekhoud-, belasting- en bedrijfsadviseurs. Ga voor meer informatie naar www.cohnreznick.com.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Goodman Media International
Sabrina Strauss, 212-576-2700
sstrauss@goodmanmedia.com

Contacts

Goodman Media International
Sabrina Strauss, 212-576-2700
sstrauss@goodmanmedia.com