CloudHealth Technologies verbreedt platform voor optimalisering naar VMware en datacenters

BOSTON--()--CloudHealth Technologies, leider in management van cloudservices, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn toonaangevende platform voor providers van publieke clouds nu ook VMware en fysieke servers aanstuurt. CloudhHealth is het eerste platform binnen de sector dat zowel de cloud als het datacenter inzichtelijk maakt, optimaliseert en aanstuurt. Daarmee ontsluit het alle voordelen van de openbare cloud, zoals flexibiliteit en schaalbaarheid, voor het datacenter.

Hybride infrastructuur voor de cloud is de nieuwe norm. Tweeënzestig procent van alle afnemers van clouds verklaart een hosted private cloud te gebruiken of te gaan gebruiken, stelt Forrester. Daarnaast geeft 62 procent te kennen plannen te hebben voor een interne private cloud of er reeds een te gebruiken. Nog belangrijker is het feit dat deze ontwikkeling niet afneemt. In de komende twaalf maanden stijgen de cijfers naar 81 procent voor hosted private clouds en 80 procent voor interne private clouds.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PAN Communications
Mike O’Connell or Lisa Sorrentino, 617-502-4300
cloudhealth@pancomm.com

Contacts

PAN Communications
Mike O’Connell or Lisa Sorrentino, 617-502-4300
cloudhealth@pancomm.com